Geam termoizolant(termopane)
Termoplast

Îți acordăm importanța cuvenită ție și dorințelor tale. Iar respectul nostru se traduce prin soluții inovative și adaptate.

Termopane Onesti

TERMOPLAST este unul dintre cei mai importanți producători de tâmplărie cu geam termoizolant din România, o companie românească de familie de peste 20 ani, cu o colaborare de succes cu REHAU, SCHUCO, CORTIZO și SAINT-GOBAIN, în oferirea de soluții complete de tâmplărie termopan, pentru reabilitarea apartamentelor și caselor vechi, dar mai ales pentru construcții noi in sistem de "case pasive".

Termoplast - geam termoizolant

De ce să alegi tâmplărie PVC TERMOPLAST

Profilul Schüco Există o mulțime de motive pentru a alege ferestrele Schüco PVC-U, iar unul dintre ele este calitatea impresionantă a sistemelor Schüco. PVC-U folosit îndeplinește cele mai înalte cerințe de calitate, este stabilizat cu calciu/zinc pentru a fi ecologic, este rezistent la lumină, intemperii și impacturi și este extrem de rezistent la deformare chiar și la temperaturi mai ridicate, în timp ce fitingurile și mânerele sunt etanșate împotriva coroziunii. În acest fel, nivelul de întreținere necesar și, prin urmare, costurile ulterioare pentru întreținerea ferestrelor Schüco PVC-U sunt reduse la minimum.

Profilul Rehau este unul dintre cele mai cunoscute și mai vândute profile datorită excelentului raport calitate-preț. Alegerea sistemelor Rehau va influența în mod esențial aspectul căminului dvs. atât funcțional, estetic, cât și energetic. Rehau oferă sisteme individuale pentru fiecare proiect, opțiuni de design și varietate de culori.

Feroneria MACO

Singura feronerie produsă exclusiv în Austria , la fabricile din Triben și Salzburg. Avantajele feroneriei Maco constau în siguranța antiefracție ridicată, rezistența la coroziune, incluzând sistem împotriva acționării greșite și echipare în standard cu microventilație, fiind garantată 20000 cicluri închidere/deschidere.

*Suprafaţa HDF (finisare High-Definition) este de înaltă calitate, extrem de netedă şi durabilă, uşor de curăţat

Sticla Saint Gobain

Saint Gobain este producătorul nr. 1 în Europa. Consultanții TERMOPLAST vă vor ajuta la identificarea pachetului de sticlă optim pentru căminul dvs., astfel încât tâmplăria pe care o veți achiziționa să se ridice la cel mai înalt nivel, atât tehnic cât și estetic, pentru împlinirea nevoilor familiei dvs. de confort și siguranță și, de ce nu, chiar și viitoare facturi reduse la utilități, prin reducerea pierderilor de temperatură.

Puteți opta pentru ferestre cu două sau trei vitralii (foi de sticlă), pentru ferestre cu funcție de izolare termică și control solar (LOW E), ferestre perfect transparente, pentru ferestre termopan cu un grad ridicat de confort acustic sau ferestre cu grad ridicat de siguranță și securitate.

Furnizori de top

De la bun început, TERMOPLAST a ales să lucreze cu furnizori de top la nivel mondial , capabili să asigure atât calitate, cât și soluții inovative și diversificate. Un produs de calitate înseamnă materiale de cea mai bună calitate.
Marca TRP este sinonimă cu un cămin plin de lumină, confortabil, în care toți sunt în siguranță.
Toate produsele TERMOPLAST sunt realizate într-un sistem de management integrat și dețin marcajul atât pentru ferestre și uși, cât și pentru geamurile termoizolante, lucru absolut indispensabil pentru livrările în Uniunea Europeană.

Automatizare completa

TERMOPLAST ROMÂNIA cuprinde un ansamblu format dintr-un CENTRU LOGISTIC și INFORMAȚIONAL și un CENTRU DE PRODUCȚIE, care este alcătuit din Fabrică de prelucrare a profilelor PVC și CENTRU DE ÎNFOLIERE a profilelor din PVC, cu linii complet automatizate pentru producția de ferestre și uși și Fabrică de producție Geam Termoizolant, cu sisteme automatizate pentru evitarea erorilor umane și obținerea unor timpi de producție mult mai rapizi.

Livrări rapide în țară și străinătate

Capacitatea de producție a TERMOPLAST face ca termenele de livrare să fie rapide și mereu competitive indiferent de mărimea comenzii sau locația clientului. Livrările tâmplăriei TERMOPLAST se face cu europaleți și paleți speciali care sunt executați în hala proprie în funcție de dimensiunile unităților comandate de clienți persoane fizice sau juridice.

Sudura invizibilă într-o gamă largă de culori!

La TERMOPLAST oferim o gamă largă de soluții, în funcție de nevoile voastre de confort. Portofoliul companiei TERMOPLAST cuprinde:

Partener TERMOPLAST Onesti

Termoplast Showroom Roman
Termoplast Showroom Roman