Ce asigură protecție antiefracție a pachetului de sticlă termoizolantă?

Sticla connex sau sticla laminată

Este soluția perfectă pentru tâmplăria dumneavoastră în contextul în care prioritatea dumneavoastră este protecția familiei împotriva rănirii accidentale. Asigură un nivel ridicat împotriva efracției și a zgomotului. Sticla connex este formată din două sticle de grosimi egale (3 mm sau 4mm), având între ele un film PVB(polivonil butiril) și se folosește atunci când se dorește o creștere a gradului de rezistență pentru uși, ferestre sau vitraje de mari dimensiuni și o izolare acustică superioara.

Sticla securizată

Se recomandă oriunde există riscuri de spargere accidentală. Prin procesul tehnologic de fabricație, sticla este supusă unui tratament termic special, în urmă căruia este de 6 ori mai rezistentă la schimbările de temperatura, vânt puternic și lovituri, decât o sticlă normală de aceeași grosime. În caz de spargere, sticla se descompune în mici bucăți netăioase, protejând astfel persoanele din apropiere împotriva accidentelor.

Copiii tăi sunt în siguranță! În cazul spargerii sticlei, fragmentele rămân atașate de filmul PVB!

Timpul de spargere în cazul unei sticle laminate este de 26 de ori mai lung decât în cazul folosirii unei sticle obșnuite în cadrul unui pachet termopan.

Termoplast - protectie antiefractie

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!

Logo WhatsApp