“Bine ati venit la Termoplast”

Tehnologie

Fabrica de PVC & Aluminiu
Descoperă cum se fac cele mai frumoase ferestre.

TERMOPLAST a implementat până acum un produs tehnic corect. Suntem printre puţinii producători care lucrează exclusiv conform catalogului de produs. Urmărim îndeaproape indicatorii de calitate solicitaţi de REHAU pentru profilele din PVC şi Cortizo pentru Aluminiu, modul optim de prelucrare, sistemele de armare, sistemele de închidere ale producătorilor ROTO şi MACO, asigurându-ne astfel de confecţionarea unui produs de cel mai înalt nivel.

Centrul de producţie al companiei TERMOPLAST cuprinde în ansamblul lor, pe lângă Centrul Logistic şi Informaţional:

  • Fabrică de prelucrare a profilelor PVC ( Linii complet automatizate pentru evitarea erorilor umane şi obţinerea unor timpi de producţie mult mai rapizi)
  • Centrul de producţie tâmplărie din Aluminiu
  • Fabrică de producţie de Geam Termoizolant
  • Centrul de infoliere a profilelor din PVC
  • Centrul pentru confecţionarea arcadelor

Toate aceste unităţi sunt complet utilate şi automatizate conform normatoarelor U.E.!

Afla mai multe aici

Sudura Invizibilă
Descopera tehnologia de ultimă oră

Întreaga unitate de producție este conectată la server-ul principal, evitând astfel erorile umane în ceea ce ține de limite de debitare, lipire, prelucrare. TERMOPLAST este unul dintre puținii producători din acest domeniu, unde resursa umană este utilizată preponderent in zona de detalii si montare accesorii.

TERMOPLAST este singurul producător de tâmplărie PVC cu profile REHAU din Romania și unul dintre puținii din Europa care folosește cea mai nouă tehnologie pentru sudarea profilelor din PVC.

Sudura invizibilă

Noua tehnologie pentru ferestre mai frumoase și mai rezistente!

Tehnologia tradițională generează în mod inevitabil un cordon de sudură care, chiar și după ce a fost curățat și retușat, afectează estetica ferestrei. Surplusul de material lăsat în urma este vizibil cu ochiul liber de la o distanță medie.

Care este diferența?

Este prima și singura tehnologie din lume prin care surplusul de material nu fuzionează la exteriorul profilului, ci este direcționat prin frezare în interiorul profilului. Acest proces exclude procesul de debavurare (curățarea surplusului după sudură). Avantajele noii tehnologii sunt multiple - ferestre mai frumoase, rezistență mărită datorită suprafeței mari de contact, protecție în plus împotriva vântului și a zgomotului (surplusul de material fuzionează spre interiorul profilului, și nu la exterior, astfel garniturile la colțuri își pastrează forma și elasticitatea).

Afla mai multe aici
Fabrica de Sticlă
Descoperă cum se fac cele mai frumoase ferestre.

Proces superior de fabricație a geamului termoizolator

  • Flux tehnologic complet automatizat
  • Asistare computerizată a întregii producții de geam termoizolator
  • Tehnologie avansată a liniei de spălare automată cu senzori incluși
  • Bagheta distanțier continuă si indoibilă, personalizabilă
  • Presarea în mediu argon

Afla mai multe aici

Echipa TRP
Intalneste-te cu echipa noastra

Lucrand din greu pentru ceva de care nu ne pasa, se numeste STRES. Lucrand din greu pentru ceva ce ne place, se numeste PASIUNE. - Simon Sinek

Motivul cel mai bun de a porni o organizatie este de a crea un produs sau serviciu care sa aibe sens in scopul transformarii lumii intr-un loc mai bun. - Guy Kawasaki

Ne plac cele 2 citate. Credem in ele!
Daca crezi si tu, vino sa faci parte din familia noastra!

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!

Logo WhatsApp