“Bine ati venit la Termoplast”

Ceea ce ne Reprezintă

 • Dăruire
  Ne implicăm complet, dăm dovadă de empatie și interes față de nevoile tale. Împărtășim aceleași valori comune privind dragostea pentru familie și cămin.
 • Diversitate
  Oferim cu profesionalism multiple soluții de ferestre PVC și Aluminiu, precum și o gamă variată de sticle și accesorii, pentru nevoile fiecăruia.
 • Respect
  Îți acordăm importanța cuvenită ție și dorințelor tale. Iar respectul nostru se traduce prin produse inovative și adaptate.
 • Dezvoltare
  Punem pe primul plan cercetarea și inovația permanentă. Vrem să fim confirmarea unei decizii bine luate.
 • Protecție
  Știm cât de importantă este ocrotirea familiei. Realizăm produse care nu dau greş în a proteja căminul celor ce au încredere în noi.
 • Experiență
  Oamenii sunt fara indoiala cea mai importanta resursa a companiei noastre. Investitiile in pregatirea personalului din fiecare departament sunt si continua sa fie o prioritate in programul nostru de coordonare.
Din 1991 in domeniul productiei.
Din 2000 in domeniul tamplariei cu geam termoizolator.
Cu mandrie, putem spune ca produsele noastre se bucura de incredere si in Italia, Franta, Belgia, Austria, Elvetia, Olanda, Germania, Luxemburg.
Ca sa enumeram doar o parte - 6 serii de ferestre PVC marca REHAU, 7 serii in colectia de aluminiu, rulouri exterioare, accesorii, sticla curbata, sticla bombata, arcade etc. In functie de nevoile fiecarui beneficiar.
Echipe de vanzari proprii in Iasi, Vaslui, Roman, Bacau, Botosani si Gura Humorului.
Echipa TERMOPLAST numara acum 130 angajati din care, aproape 25 sunt in domeniul vanzarilor B2B, B2C si Export.
Retea de 200 parteneri in toata zona Moldovei. Peste 60 parteneri in toata Europa

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!

Logo WhatsApp