Ce asigură eficiență fonică?

0 db reprezintă pragul de auditibilitate sub care urechea umană nu mai aude nimic. Într-un spațiu urban obișnuit, un confort acustic optim este atins de o diferență de 30 db între zgomotul de afară și interiorul locuinței. În cazul în care locuiți într-o zonă mai expusă poluarii fonice, se recomandă alegerea unui pachet de geam termopan de minim 35db pentru a vă putea bucura în liniște de căminul dvs.

Dacă vrem să ne bucurăm de un peisaj minunat și dorim ferestre cât mai mari, dar în același timp avem nevoie de izolare fonetică, suprafața vitrată trebuie împărțită în mai multe secțiuni, pentru a bloca eficient zgomotele din exterior.

Cele mai bune performanțe acustice le obțin alegând pachete de sticlă cu minim 3 foi de sticlă, de grosime diferite, din care cel puțin una este laminată.

Suntem în toată Europa !

Construită pe valorile unui business de familie, misiunea TERMOPLAST este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândrii că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania cât și în toată Europa!