De la bun început, TERMOPLAST a ales să lucreze cu furnizori de top la nivel mondial, capabili să asigure atât calitate, cât şi soluţii inovative şi diversificate. Astfel în componenţă ferestrelor noastre intră profile din PVC marca REHAU - Germania, unul din cei mai importanţi producători de profile pentru ferestre. Tâmplăria din aluminiu produsă cu profile de la CORTIZO – Spania impresionează prin soluţii fiabile, cât şi prin cele mai frumoase culori şi nuanţe. Marca TRP este sinonimă cu casa în siguranţă. Soluţii multiple de feronerie de la MACO – Austria şi ROTO – Germania garantează securitate completă pentru clienţii noştrii. Sticla folosită în procesul intern de producţie a geamului termoizolator aparţine renumitului producător mondial Saint – Gobain – Franţa. Mânerele folosite au un design deosebit şi provin de la producătorul de mânere numărul 1 din lume Hoppe – Italia. Un produs de calitate înseamnă materiale de calitate.
Din 1991 in domeniul productiei.
Din 2000 in domeniul tamplariei cu geam termoizolator.
4 Hale industriale de productie cu o suprafata de 6.000 de metrii patrati
Investitii de peste 4.000.000 euro in utilaje
Unul din cei mai importanti producatori de tamplarie PVC din Romania
130 de angajati cu experienta in vanzari, productie si montaj
Din 2010 prezent in piata europeana de tamplarie PVC (Italia, Belgia, Franta, Olanda, Austria si Spania)

Istoria Noastră

Certificate și Premii

18 ani incununati de reusita, 18 ani sustinuti de un efort constant in imbunatatirea produsului si in calitatea fluxului de productie, 18 ani in care am reusit sa dobandim cel mai greu lucru de obtinut in domeniul afacerilor - REPUTATIA DE PRODUCATOR DE ELITA in domeniul tamplariei din PVC si aluminiu din Romania.

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!

Logo WhatsApp