TRP Artevo Termoplast

TRP ARTEVO

Sistem revoluționar de ferestre.

Detalii tehnice TRP Artevo

TRP Artevo

Expertiza REHAU în materie de materiale și tehnologie face acest lucru posibil: mai multă performanță și, în același timp, cea mai eficientă utilizare a resurselor.

TRP Rehau Artevo

Mai multă performanță și stabilitate

Prin utilizarea optimizată a materialului de înaltă performanță RAU-FIPRO X în combinație cu remarcabila expertiză tehnologică REHAU, ARTEVO redefinește complet limitele posibilului.

Mai multă rezistență și izolare termică

Integrarea materialului compozit din fibre în întreaga secțiune transversală a profilului asigură un transfer de sarcină absolut uniform și fiabil. Zonele de forță din pereții exteriori oferă stabilitate și rigiditate torsională suplimentare. Rezultatul: design, confort, siguranță și durabilitate la un nou nivel. Uf în varianta standard fără oțel până la 0,97 W/(m²K) .

Mai ușor fără oțel

Elementele de ferestre fără oțel sunt cu până la 40% mai ușoare decât ferestrele clasice din PVC.

Înălțime maximă 2.80m

Integrarea materialului compozit din fibre în întreaga secțiune transversală a profilului, în combinație cu armătura din oțel și tehnologia de lipire a sticlei, permite înălțimi de până la 2,80 m în varianta alb și până la 2,70 m în varianta color.

TRP Rehau Artevo

Design cubic

Simetrice, cubice, cu reborduri extrem de subțiri: Razele și unghiurile mici conferă un design modern și contemporan.

Eficiența în producție

Sunt posibile elemente cu o înălțime a canatului de până la 2,40 m fără măsuri structurale suplimentare.

Acest lucru înseamnă că fabricarea componentelor are loc mai rapid în producție.

Prin reducerea înălțimii soclului baghetei, utilizarea tehnologiei de lipire este simplificată în mod semnificativ. Lipirea suplimentară permite înălțimi ale canaturilor de până la 2,60 m fără armătură de oțel.

Tehnologie inovatoare în ARTEVO max

Integrarea foliei inovatoare LowE reduce radiația termică la 5 % și previne convecția în camere. Acest lucru duce la valori Uf de până la 0,81 W/(m²K) .

Libertate absolută de proiectare

Cu aspect de lemn sau de aluminiu, înfoliate, lăcuite sau placate cu aluminiu, ferestrele ARTEVO vă oferă un maxim de posibilități de design și dimensiuni.

TRP Artevo - Design izbitor de discret

ARTEVO permite o nouă dimensiune a libertății de proiectare în ceea ce privește dimensiunea, funcționalitatea și suprafețele.

Rehau Artevo

Forma cubică combină estetica și funcționalitatea.

Acesta conferă fiecărei clădiri un aspect special, care combină eleganța și modernitatea.

Rehau Artevo

KALEIDO COVER

Aspect vizual perfect de aluminiu: placarea cu aluminiu combină aspectul vizual nobil cu avantajele tehnice ale ferestrelor din PVC.

Rehau Artevo

KALEIDO WOODEC

Înșelător de real: aspect și senzație convingătoare de lemn, cu un finisaj mat și o reliefare deosebit de profundă.

Rehau Artevo

KALEIDO FOIL

Procesul de înfoliere cu folie PVC în două straturi: Folia de bază oferă culoarea dorită, iar stratul superior transparent protejează împotriva deteriorării și a influențelor mediului.

Rehau Artevo

KALEIDO PAINT

Posibilități nelimitate: vopsea cu finisaj lucios sau mat în aproape toate culorile RAL, DB și NCS. Punctele de atracție speciale sunt lacurile texturate pentru efecte speciale.

TRP Artevo
Caracteristici inteligente pentru o casă modernă

Accesoriile oferă oportunități de afaceri suplimentare atractive.

TRP Rehau Artevo

Protecție antiefracție preventivă

REHAU Smart Guard detectează spărgătorii și îi descurajează în mod activ, înainte ca aceștia să producă pagube. În caz de urgență, alarma principală este declanșată prin radio. Opțional, este posibilă și integrarea în sisteme Smart Home externe, cum ar fi Mediola. Controlul este apoi efectuat în mod convenabil prin intermediul aplicației asociate.

TRP Rehau Artevo

Aspect elegant, cea mai bună vizibilitate

Balconul francez din sticlă SKYFORCE previne căderea accidentală, combină siguranța certificată cu aspectul vizual. Acesta susține liniile clare ale fațadelor moderne și este, de asemenea, fixat fără șuruburi vizibile.

TRP Rehau Artevo

Intimitate la apăsarea unui buton

Prin simpla apăsare a unui buton, REHAU Smart Privacy transformă un spațiu de locuit într-o oază privată de bunăstare cu ajutorul unui geam comutabil cu aspect simplu de sticlă mată, fără a fi nevoie să vă lipsiți de lumină. Bucurați-vă de priveliștea de afară și, în același timp, puteți să vă protejați de ochii curioșilor prin simpla apăsare a unui buton, datorită REHAU SMART PRIVACY.

TRP Rehau Artevo

Eleganță și siguranță

Aspectul simplu al mânerelor noastre LINEA se armonizează perfect cu liniile curate ale ferestrelor moderne de la ARTEVO. Un mecanism de blocare patentat asigură o siguranță suplimentară în fereastră. Astfel, este mai dificil pentru persoanele neautorizate să acționeze feroneria ferestrei din exterior.

TRP ARTEVO în detaliu

Valori absolute de top în fiecare dimensiune

TRP Rehau Artevo

Detalii tehnice

 • Dimensiunile ansamblului ramă/canat: 106 mm până la 173 mm
 • Adâncimea constructivă: 80 mm
 • Izolație termică Uf:
  (EN 12412-2 / EN 10077-2):
  ARTEVO până la 0,97 W/(m²K)
  ARTEVO max până la 0,81 W/(m²K)
 • Izolație fonică Rw (EN ISO 717-1): până la 48 dB
 • Rezistența la efracție (EN 1627): până la clasa RC 3*
 • Rezistența la vânt (EN 12210): până la clasa B5
 • lzolație termică profil
  cu armătură de oțel:
  Uf = 1.1 W/m2K
 • Etanșeitatea la ploaie torențială
  (EN 12208):
  până la clasa 9A
 • Permeabilitatea la aer
  (EN 12207):
  până la clasa 4
 • Grosimea maximă a geamului: 56 mm sau 72 mm cu canat coplanar

TRP Artevo - Eficiență energetică remarcabilă

Eficiență energetică remarcabilă, utilizarea de materiale reciclate, economia circulară încorporată, tehnologia inovatoare a profilului cu folie LowE și trasabilitatea ferestrelor: conștientizarea mediului în toate fațetele sale. Bine pregătiți pentru viitor.

Rehau Artevo

Cea mai bună izolație termică utilizabilă inclusiv pentru case pasive

ARTEVO max oferă eficiență energetică la perfecție: varianta de produs cu tehnologia suplimentară și inovatoare a profilului REHAU LowE. Prin utilizarea foliei LowE în rama mascată și în canat, ARTEVO max atinge valori Uf de până la 0,81 W/m²K și este certificată în conformitate cu criteriile Institutului pentru case pasive din Darmstadt și îndeplinește cu ușurință cerințele ridicate ale certificării elvețiene Minergie P.

Rehau Artevo

Până la 75% conținut reciclat

Distins cu eticheta EcoPuls, ARTEVO se aliniază obiectivelor REHAU în ceea ce privește economia circulară și sustenabilitatea. Prin utilizarea de materiale reciclabile în miezul profilului, atât pentru profilele principale, cât și pentru baghetele de geam, sistemul contribuie activ la un viitor mai durabil.

Rehau Artevo

Folie LowE reciclabilă

Soluțiile obișnuite pentru ferestrele din plastic certificate pentru case pasive sunt, de obicei, izolate suplimentar cu spumă PU sau PS, care nu poate fi reciclată pur și simplu în procesul de reciclare. Folia LowE din ARTEVO max poate fi ușor reciclată împreună cu fereastra existentă, asigurând astfel că materialele rămân în ciclu într-un mod benefic.

Secțiune profil TRP Artevo

Termoplast TRP Artevo - profil

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!

Logo WhatsApp