Uși TRP PVC GENEO

Usile din profile GENEO sunt o inovatie unica, fara precedent. Prin caracteristicile tehnologice speciale, acestea reunesc eficienta energetica cu designul, confortul si stabilitatea.

Termoplast - Usi TRP PVC Geneo

Eficiență energetică dusă la perfecțiune

In combinatie cu termo-module si cu panouri pentru usa de pana la 51mm grosime, usile GENEO ajung la o valoare Ud de pana la 0.51 W/mpK, atingand perfectiunea in ceea ce priveste eficienta energetica! Cele mai bune performante termice la celelalte profile de usa de pe piata ating cel mult Uf = 0,94 W/m2K cu armatura Thermtec.

Tip ușă de exterior

fără panel

cu panel

 • Ușă de exterior Geneo cu armare

 • Ușă de exterior Geneo fără armare

 • Ușă de exterior Geneo cu termomodul

 • Uf=1.1 W/m2K

 • Uf= 0.97 W/m2K
  ( doar pe alb)

 • Uf= 0.75 W/m2K

 • Ud=0.68 W/m2K

 • Ud = 0.54 W/m2K

 • Ud = 0.51 W/m2K

Notă: Cu cât este mai mică valoarea Ud/Uf, cu atât mai eficientă este izolarea termică.

*Prin Ud se defineste izolarea termica totala a usii de exterior. **Prin Uf se defineste izolarea termica a profilului de rama.
sectiune profil geneo

Stabilitate exceptionala

Usile TRP GENEO nu sunt usi din PVC, ci din RAU FIPRO X!

Ce este RAU FIPRO ? O fuziune intre fibre de sticla si PVC.

Care este rezultatul?

Un material de 2 ori mai rezistent decat PVC-ul!

Cea mai înaltă clasă de izolare fonică

In absenta armarii cu otel, usile TRP GENEO ating valori neegalate pană in prezent, ajungand in clasa cea mai înaltă de izolare fonică

Uși cu înălțimede până la 2450mm mult superioare celor ale concurentei

Posibilitati de constructie nelimitate, cu capacitate de adaptare pentru fiecare caz (limite dimensionale mult superioare celor ale concurentei)

Etanseitateoptimă

Cele trei garnituri asigura presiunea de inchidere optima, astfel incat usa se inchide cu usurinta. De la prag pana la imbinari, toate elementele se afla in coordonare perfecta unele cu celelalte.

Usa casei nu este doar locul prin care se intra.

Ea este un punct central al locuintei, iar gradul ei de uzura este mult mai mare decat in cazul unei ferestre. De aceea este important ca toate elementele sa fie robuste, ca usa sa se deschida si sa se inchida si dupa multi ani, fara probleme si cu usurinta.

Sudura invizibilă într-o gamă largă de culori!

Deschide ușa către o casă sănătoasă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

×
Profil TRP PVC Geneo

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!

Logo WhatsApp