TRP 60

Calitate la cel mai bun preț!

Cu suprafața și un design clasic, fereastra TRP 60 conferă un aspect estetic plăcut fiecărei case. Două rânduri de etanșări împiedică pătrunderea curentului, a prafului și a apei, menținând un climat plăcut în locuință. Păstrând cel mai înalt nivel de calitate al execuției lor, aceste ferestre reprezintă o alternativă economică pentru izolarea locuinței dvs.

Durată lungă de viață, calitate stabilă și ușurință la întreținere.

Sudura invizibilă într-o gamă largă de culori!

O lume de culori

Culori standard

  • culori standard Tamplarie - Dark Oak (Mooreiche 2)

    Dark Oak (Mooreiche 2)

  • culori standard Tamplarie - Golden Oak

    Golden Oak

  • culori standard Tamplarie - Nussbaum

    Nussbaum

Variante Constructive

trp60

Ferestrele TRP 60 echipate cu profile REHAU cu înălțime toc de 64 mm, sticlă Saint -Gobain si sistem de feronerie Maco constituie o variantă sigură de rezistență și etanșeitate, superioară celorlalte profile low-cost de pe piață.

Sistem ideal pentru construcții vechi sau noi cu solicitări reduse în ceea ce privește izolarea termică.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Suntem în toată Europa !

Construită pe valorile unui business de familie, misiunea TERMOPLAST este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândrii că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania cât și în toată Europa!