TRP Synego Termoplast

TRP Rehau 80

Un plus de valoare pentru căminul dumneavoastră!

Detalii tehnice TRP Rehau 80

Video prezentare Sistem TRP Rehau 80

Sistemul TRP Rehau 80 - Recomandat pentru case cu un consum redus de energie și renovări cu eficiență energetică ridicată

Termoplast TRP Synego

Alege TRP Rehau 80 pentru case moderne și eficiente energetic

Mulţumită caracteristicilor excepţionale de izolare termică ale TRP Rehau 80, consumul de energie scade imediat, din prima zi. Veți aştepta relaxaţi facturile de agent termic şi creşterile viitoare ale preţului energiei electrice.

Faceţi economii la consumul energetic, nu la ferestre!

Noile ferestre TRP Rehau 80 reprezintă programul de economisire ideal. În comparaţie cu ferestrele standard actuale, TRP Rehau 80 vă oferă o izolaţie termică cu până la 50% mai ridicată.

Cu TRP Rehau 80 lăsaţi zgomotul în urmă

Zgomotul intens al traficului, mașina de cosit iarba a vecinului - zilnic sunteţi înconjurat de zgomote puternice. Cu TRP Rehau 80 lăsaţi zgomotul pur și simplu afară, iar casa vi se transformă într-o oază de liniște.

Cu TRP Rehau 80 vă simţiţi protejaţi

Acasă înseamnă siguranţă, confort, liniște și intimitate. Mulţumită ferestrelor TRP Rehau 80 puteţi să vă simţiţi în siguranţă acasă.

Termoplast TRP Synego

Performanțe ridicate / înălțimi mari

Noua fereastră TRP Rehau 80 vine echipată în standard cu canat drept, trei garnituri de etanșare și vitraj triplu, îndeplinind astfel cele mai ridicate exigențe.

Respinge murdăria şi este uşor de îngrijit datorită formulei revoluţionare HDF.

High Definition Finishing (HDF) conferă ferestrelor strălucire zilnică la fel ca atunci când sunt noi. Ferestrele Dumneavoastră nu rămân doar curate mai mult timp, ci pot fi și curăţate cu o mai mare ușurinţă.

Diversitate multicoloră cu ferestrele TRP Rehau 80

Cu TRP Rehau 80 aveţi posibilitatea să vă personalizați tâmplăria astfel încât să se potrivească preferințelor Dumneavoastră: un alb strălucitor, decoruri calde de lemn cu suprafeţe structurate sau culori uni, la modă.

Soluția perfectă indiferent de stilul arhitectural

Mari, mici, rectangulare sau rotunde - cu TRP Rehau 80 vă stau la dispoziţie o multitudine de variante de structurare arhitectonică.

Performanță crescută
în echiparea standard

Distanțier-ul MULTITECH G

Termoplast - distantier multitech

Îmbunătățirea produsului nostru este o preocupare permanentă pentru echipele de tehnicieni TERMOPLAST. Realizat cu tehnologii inovative, în întregime dintr-un polimer ranforsat cu o barieră transparentă, MULTITECH G este distanțierul Warm Edge cu cel mai bun coeficient de transmitanță termică de pe piață.

De aceea, introducerea noului distanțier MULTITECH G, ca echipare standard, în fiecare produs realizat de fabrica noastră, crește performanța tehnică a ferestrelor TERMOPLAST.

Ridicăm standardul produselor noastre printr-un distanțier cu:

 • Dimensiuni reduse, aspect mult mai elegant
 • Rigiditate mai mare, rezistență mai bună
 • Izolare termică superioară 22% mai mult față de restul distanțierilor WE și cu 140% mai mult decât distanțierul clasic din aluminiu
 • Îmbunătățirea considerabilă a eficienței energetice în cazul sistemelor mai economice
 • Disponibilitate în diverse culori potrivite cu profilul tâmplăriei, îmbunătățire estetică evidentă
 • coeficientul de pierdere a caldurii la bariera dintre sticla si bagheta Multitech G este de 0.027 W/mK

Sisteme de Ferestre Eficiente Energetic la Preț de Nerefuzat Contactează un agent de vânzări TERMOPLAST

Îți punem la dispoziție consultanță. Materiale superioare tehnologic. Gamă variată de tipuri de sticlă. Showroom pentru testare și vizualizare.

Termoplat TRP Synego

TRP Rehau 80Design deosebit prin placarea cu aluminiu

Design deosebit

Placarea ferestrelor din PVC si din Rau Fipro cu aluminiu conferă un plus de estetică și rezistență profilelor din PVC. Acestea din urmă contribuie la confort datorită proprietăților termice net superioare, însă variantele de culoare sunt limitate.

placari cu aluminiu Termoplast
placari cu aluminiu Termoplast

O lume de culori disponibile pentru TRP Rehau 80

Culori standard

 • culori speciale Tamplarie - Dark Oak (Mooreiche 2)

  Dark Oak (Mooreiche 2)

 • culori speciale Tamplarie - Golden Oak

  Golden Oak

 • culori speciale Tamplarie - Nussbaum

  Nussbaum

 • culori speciale Tamplarie - Anthrazit Grau

  Anthrazit Grau

 • culori speciale Tamplarie - Braun

  Braun

Culori speciale

Placare cu aluminiu

Peste 500 de culori disponibile

 • placari cu aluminiu Termoplast

  Gri

 • placari cu aluminiu Termoplast

  Rosu

 • placari cu aluminiu Termoplast

  Turcoaz

 • placari cu aluminiu Termoplast

  Alb

 • placari cu aluminiu Termoplast

  Negru

Termoplast - Profil sudura invizibila Termoplast - Profil sudura invizibila Termoplast - Profil sudura invizibila Termoplast - Profil sudura invizibila Termoplast - Profil sudura invizibila Termoplast - Profil sudura invizibila Termoplast - Profil sudura invizibila

Sudura invizibilă într-o gamă largă de culori!

Secțiuni profile TRP Rehau 80

Termoplast Tamplarie Synego - profil
Termoplast Tamplarie Synego - profil

Află mai multe despre Sistemele de ferestre
cu tâmplărie eficientă energetic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!