TRP SYNEGO

Un plus de valoare căminului dumneavoastră

TRP Synego este un sistem inovativ de ferestre și uși cu 6-7 camere de izolare ce asigură un coeficient termic de până la 0.96 w/m2k, având în același timp un design minimalist ce permite o iluminare superioară a încăperii dvs.. Noua fereastră Synego vine echipată în standard cu canat drept, trei garnituri de etanșare și vitraj triplu, îndeplinind astfel cele mai ridicate exigențe.

Sudura invizibilă într-o gamă largă de culori!

Variante Constructive

trp synego frame 72
trp synego 82 frame

Noul sistem de profile Rehau Synego a fost lansat oficial în 26 martie 2015, oferind un produs complet nou, cu soluții tehnice complete și complexe și cu un raport optim preț/calitate pentru sectorul rezidențial și cel comercial.

Garniturile gri deschis pentru profilele albe accentuează designul modern al acestui sistem de tâmplărie.

Recomandat pentru casele cu consum redus de energie și renovări cu eficiență energetică ridicată.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Suntem în toată Europa !

Construită pe valorile unui business de familie, misiunea TERMOPLAST este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândrii că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania cât și în toată Europa!