Bine ați venit la Termoplast

“Până în 2030, ne-am stabilit un obiectiv ambițios: să fim unul din principalii furnizori de ferestre și uși de calitate superioară în Europa, să realizăm o expansiune sănăoasă și eficientă an de an. Continuăm cu mândrie să livrăm peste 70% din producția noastră în țările europene și să fim recunoscuți ca un model de excelență pentru industria de ferestre și uși.
Ne propunem să ne diferențiem în mod unic, evidențiindu-ne prin calitatea superioară a produselor noastre, cu materiale care nu doar că respectă cele mai înalte standarde, dar și inspiră prin rafinament și durabilitate. Cu o gama diversificata de soluții, termene scurte de execuție pentru culori speciale și prețuri competitive, vom depăși cu încredere concurența din domeniu. Angajamentul nostru este să livrăm produse de înaltă calitate, cu tehnologie avansată, design atragator și durabile, aducând valoare în fiecare locuință și proiect comercial.
Într-o piață în care încrederea în partenerii din România este esentiala, ne angajăm să demonstrăm integritate, profesionalism și transparență în relațiile cu clienții noștri, construind parteneriate solide și de încredere.” - CEO TRP Neculai Catalin

Valorile fundamentale ale companiei TERMOPLAST

 • Calitate Responsabilă
  Ne concentrăm pe calitate, nu pe rapiditate.
 • Angajament
  Ne dedicăm muncii noastre cu pasiune, susținându-ne partenerii și colegii pentru a obține rezultate remarcabile.
 • Inovație
  Oferim o gamă variată de soluții adaptate nevoilor beneficiarilor din diferite regiuni ale Europei.
 • Durabilitate
  Ne concentrăm pe formarea unei echipe de profesioniști bine pregătiți, utilizând materiale de înaltă calitate și tehnologii de producție avansate pentru a crea produse durabile și sustenabile.
 • Îmbunătățire Continuă
  Lucrăm cu oameni pasionați și curioși, dedicați excelenței, ceea ce se reflectă în produsul nostru final.
 • Design Atractiv
  Producem ferestre frumoase, într-o diversitate de culori, într-un timp de producție scurt.

De la bun început, TERMOPLAST a ales să lucreze cu furnizori de top la nivel mondial, capabili să asigure atât calitate, cât şi soluţii inovative şi diversificate. Astfel, în componenţă ferestrelor noastre intră profile din PVC marca REHAU - Germania, unul din cei mai importanţi producători de profile pentru ferestre. Tâmplăria din aluminiu produsă cu profile de la CORTIZO – Spania impresionează atât prin soluţii fiabile, cât şi prin cele mai frumoase culori şi nuanţe. Marca TRP este sinonimă cu casa în siguranţă. Soluţii multiple de feronerie de la MACO – Austria şi ROTO – Germania garantează securitate completă pentru clienţii noştrii. Sticla folosită în procesul intern de producţie a geamului termoizolator aparţine renumitului producător mondial Saint – Gobain – Franţa. Mânerele folosite au un design deosebit şi provin de la producătorul de mânere numărul 1 din lume Hoppe – Italia. Un produs de calitate înseamnă materiale de calitate.
Din 1991 in domeniul productiei.
Din 2000 in domeniul tamplariei cu geam termoizolator.
7 Hale industriale de productie cu o suprafata de 9.000 de metri patrati
Investitii de peste 6.000.000 euro in utilaje
Unul din cei mai importanti producatori de tamplarie PVC din Romania
200 de angajati cu experienta in vanzari, productie si montaj
Din 2010 prezent in piata europeana de tamplarie PVC (Italia, Belgia, Germania, Austria, Portugalia, Franta, Olanda, Spania si Ucraina)

Istoria Noastră

Certificate și Premii

18 ani incununati de reusita, 18 ani sustinuti de un efort constant in imbunatatirea produsului si in calitatea fluxului de productie, 18 ani in care am reusit sa dobandim cel mai greu lucru de obtinut in domeniul afacerilor - REPUTATIA DE PRODUCATOR DE ELITA in domeniul tamplariei din PVC si aluminiu din Romania.

Tehnologie

Fabrica de PVC & Aluminiu
Descoperă cum se fac cele mai frumoase ferestre.

TERMOPLAST a implementat până acum un produs tehnic corect. Suntem printre puţinii producători care lucrează exclusiv conform catalogului de produs. Urmărim îndeaproape indicatorii de calitate solicitaţi de REHAU pentru profilele din PVC şi Cortizo pentru Aluminiu, modul optim de prelucrare, sistemele de armare, sistemele de închidere ale producătorilor ROTO şi MACO, asigurându-ne astfel de confecţionarea unui produs de cel mai înalt nivel.

Centrul de producţie al companiei TERMOPLAST cuprinde în ansamblul lui, pe lângă Centrul Logistic şi Informaţional:

 • Fabrică de prelucrare a profilelor PVC ( Linii complet automatizate pentru evitarea erorilor umane şi obţinerea unor timpi de producţie mult mai rapizi)
 • Centrul de producţie tâmplărie din Aluminiu
 • Fabrică de producţie de Geam Termoizolant
 • Centrul de infoliere a profilelor din PVC
 • Centrul pentru confecţionarea arcadelor

Toate aceste unităţi sunt complet utilate şi automatizate conform normatoarelor U.E.!

Sudura Invizibilă
Descopera tehnologia de ultimă oră

Întreaga unitate de producție este conectată la server-ul principal, evitând astfel erorile umane în ceea ce ține de limite de debitare, lipire, prelucrare. TERMOPLAST este unul dintre puținii producători din acest domeniu unde resursa umană este utilizată preponderent in zona de detalii si montare accesorii.

TERMOPLAST este singurul producător de tâmplărie PVC cu profile REHAU din Romania și unul dintre puținii din Europa care folosește ca mai nouă tehnologie pentru sudarea profilelor din PVC.

Sudura invizibilă

Noua tehnologie pentru ferestre mai frumoase și mai rezistente!

Tehnologia tradițională generează în mod inevitabil un cordon de sudură care, chiar și după ce a fost curățat și retușat, afectează estetica ferestrei. Surplusul de material lăsat în urma este visibil cu ohiul liber de la o distanță medie.

Care este diferența?

Este prima și singura tehnologie din lume prin care, surplusul de material nu fuzionează la exteriorul profilului, ci este direcționat prin frezare în interiorul profilului. Acest proces exclude procesul de debavurare (curățarea surplusului după sudură). Avantajele noii tehnologii sunt multiple - ferestre mai frumoase, rezistență mărită datorită suprafeței mari de contact, protecție în plus împotriva vântului și a zgomotului (surplusul de material fuzionează spre interiorul profilului, și nu la exterior, astfel garniturile la colțuri își pastrează forma și elasticitatea).

Afla mai multe aici
Fabrica de Sticlă
Descoperă cum se fac cele mai frumoase ferestre.

Proces superior de fabricație a geamului termoizolator

 • Flux tehnologic complet automatizat
 • Asistare computerizată a întregii producții de geam termoizolator
 • Tehnologie avansată a liniei de spălare automată cu senzori incluși
 • Bagheta distanțier continuă si indoibilă, personalizabilă
 • Presarea în mediu argon

Echipa TRP
Intalneste-te cu echipa noastra

Lucrand din greu pentru ceva de care nu ne pasa, se numeste STRES. Lucrand din greu pentru ceva ce ne place, se numeste PASIUNE. - Simon Sinek

Motivul cel mai bun de a porni o organizatie este de a crea un produs sau serviciu care sa aiba sens in scopul transformarii lumii intr-un loc mai bun. - Guy Kawasaki

Ne plac cele 2 citate. Credem in ele!
Daca si tu crezi, vino sa faci parte din organizatia noastra!

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!

Logo WhatsApp