Bine ati venit la Termoplast

“Construită pe valorile unui business de familie, intenţia TERMOPLAST este să producă o tâmplărie remarcabilă prin unicitatea ei, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Principiile după care ne ghidăm ne fac diferiţi. Suntem parteneri pe toată durata de utilizare a produselor noastre. Suntem direct interesaţi de return-investmentul investiţiei dvs. şi de o amortizare corectă a acesteia. Strategia pe care am a abordat-o încă de la început este aceea a unei creşteri naturale, organice, a brandului sub care activăm. Am urmărit dintotdeauna să oferim un produs de top, situându-ne, ca mod de lucru, la polul opus celorlalte companii în care automatizarea în vederea producţiei de serie duce, în multe cazuri, la rezultate previzibile şi la o satisfacţie discutabilă a aşteptărilor clientului.” - CEO TRP Neculai Catalin

Ceea ce ne Reprezintă

 • Dăruire
  Ne implicăm complet, dăm dovadă de empatie și interes față de nevoile tale. Împărtășim aceleași valori privind dragostea pentru familie și cămin.
 • Diversitate
  Oferim cu profesionalism multiple soluții de ferestre PVC și Aluminiu, precum și o gamă variată de sticle și accesorii, pentru nevoile fiecăruia.
 • Respect
  Îți acordăm importanța cuvenită ție și dorințelor tale. Iar respectul nostru se traduce prin produse inovative și adaptate.
 • Dezvoltare
  Punem pe primul plan cercetarea și inovația permanentă. Vrem să fim confirmarea unei decizii bine luate.
 • Protecție
  Știm cât de importantă este ocrotirea familiei. Realizăm produse care nu dau greş în a proteja căminul celor ce au încredere în noi.
 • Experiență
  Oamenii sunt, fara indoiala, cea mai importanta resursa a companiei noastre. Investitiile in pregatirea personalului din fiecare departament sunt si continua sa fie o prioritate in programul nostru de coordonare.

De la bun început, TERMOPLAST a ales să lucreze cu furnizori de top la nivel mondial, capabili să asigure atât calitate, cât şi soluţii inovative şi diversificate. Astfel, în componenţă ferestrelor noastre intră profile din PVC marca REHAU - Germania, unul din cei mai importanţi producători de profile pentru ferestre. Tâmplăria din aluminiu produsă cu profile de la CORTIZO – Spania impresionează atât prin soluţii fiabile, cât şi prin cele mai frumoase culori şi nuanţe. Marca TRP este sinonimă cu casa în siguranţă. Soluţii multiple de feronerie de la MACO – Austria şi ROTO – Germania garantează securitate completă pentru clienţii noştrii. Sticla folosită în procesul intern de producţie a geamului termoizolator aparţine renumitului producător mondial Saint – Gobain – Franţa. Mânerele folosite au un design deosebit şi provin de la producătorul de mânere numărul 1 din lume Hoppe – Italia. Un produs de calitate înseamnă materiale de calitate.
Din 1991 in domeniul productiei.
Din 2000 in domeniul tamplariei cu geam termoizolator.
7 Hale industriale de productie cu o suprafata de 9.000 de metri patrati
Investitii de peste 6.000.000 euro in utilaje
Unul din cei mai importanti producatori de tamplarie PVC din Romania
200 de angajati cu experienta in vanzari, productie si montaj
Din 2010 prezent in piata europeana de tamplarie PVC (Italia, Belgia, Germania, Austria, Portugalia, Franta, Olanda, Spania si Ucraina)

Istoria Noastră

Certificate și Premii

18 ani incununati de reusita, 18 ani sustinuti de un efort constant in imbunatatirea produsului si in calitatea fluxului de productie, 18 ani in care am reusit sa dobandim cel mai greu lucru de obtinut in domeniul afacerilor - REPUTATIA DE PRODUCATOR DE ELITA in domeniul tamplariei din PVC si aluminiu din Romania.

Tehnologie

Fabrica de PVC & Aluminiu
Descoperă cum se fac cele mai frumoase ferestre.

TERMOPLAST a implementat până acum un produs tehnic corect. Suntem printre puţinii producători care lucrează exclusiv conform catalogului de produs. Urmărim îndeaproape indicatorii de calitate solicitaţi de REHAU pentru profilele din PVC şi Cortizo pentru Aluminiu, modul optim de prelucrare, sistemele de armare, sistemele de închidere ale producătorilor ROTO şi MACO, asigurându-ne astfel de confecţionarea unui produs de cel mai înalt nivel.

Centrul de producţie al companiei TERMOPLAST cuprinde în ansamblul lui, pe lângă Centrul Logistic şi Informaţional:

 • Fabrică de prelucrare a profilelor PVC ( Linii complet automatizate pentru evitarea erorilor umane şi obţinerea unor timpi de producţie mult mai rapizi)
 • Centrul de producţie tâmplărie din Aluminiu
 • Fabrică de producţie de Geam Termoizolant
 • Centrul de infoliere a profilelor din PVC
 • Centrul pentru confecţionarea arcadelor

Toate aceste unităţi sunt complet utilate şi automatizate conform normatoarelor U.E.!

Sudura Invizibilă
Descopera tehnologia de ultimă oră

Întreaga unitate de producție este conectată la server-ul principal, evitând astfel erorile umane în ceea ce ține de limite de debitare, lipire, prelucrare. TERMOPLAST este unul dintre puținii producători din acest domeniu unde resursa umană este utilizată preponderent in zona de detalii si montare accesorii.

TERMOPLAST este singurul producător de tâmplărie PVC cu profile REHAU din Romania și unul dintre puținii din Europa care folosește ca mai nouă tehnologie pentru sudarea profilelor din PVC.

Sudura invizibilă

Noua tehnologie pentru ferestre mai frumoase și mai rezistente!

Tehnologia tradițională generează în mod inevitabil un cordon de sudură care, chiar și după ce a fost curățat și retușat, afectează estetica ferestrei. Surplusul de material lăsat în urma este visibil cu ohiul liber de la o distanță medie.

Care este diferența?

Este prima și singura tehnologie din lume prin care, surplusul de material nu fuzionează la exteriorul profilului, ci este direcționat prin frezare în interiorul profilului. Acest proces exclude procesul de debavurare (curățarea surplusului după sudură). Avantajele noii tehnologii sunt multiple - ferestre mai frumoase, rezistență mărită datorită suprafeței mari de contact, protecție în plus împotriva vântului și a zgomotului (surplusul de material fuzionează spre interiorul profilului, și nu la exterior, astfel garniturile la colțuri își pastrează forma și elasticitatea).

Afla mai multe aici
Fabrica de Sticlă
Descoperă cum se fac cele mai frumoase ferestre.

Proces superior de fabricație a geamului termoizolator

 • Flux tehnologic complet automatizat
 • Asistare computerizată a întregii producții de geam termoizolator
 • Tehnologie avansată a liniei de spălare automată cu senzori incluși
 • Bagheta distanțier continuă si indoibilă, personalizabilă
 • Presarea în mediu argon

Echipa TRP
Intalneste-te cu echipa noastra

Lucrand din greu pentru ceva de care nu ne pasa, se numeste STRES. Lucrand din greu pentru ceva ce ne place, se numeste PASIUNE. - Simon Sinek

Motivul cel mai bun de a porni o organizatie este de a crea un produs sau serviciu care sa aiba sens in scopul transformarii lumii intr-un loc mai bun. - Guy Kawasaki

Ne plac cele 2 citate. Credem in ele!
Daca si tu crezi, vino sa faci parte din organizatia noastra!

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!