Pressroom
TERMOPLAST

Termoplast Romania

coming soon

Made Expo 2023 Milano

Între 15-18 noiembrie vă așteptăm la standul TERMOPLAST de la Târgul Made Expo 2023 Milano.

Termoplast Romania

investitii

Hală nouă pentru fabrica de sticlă TERMOPLAST

În urma experienței noastre și dorinței de a menține standardul de calitate ridicat, ne duce pe drumul investițiilor majore și îmbunătățirii tehnologiei. Realizată cu o investiție de 5 milioane de Euro, noua fabrică de sticlă poate satisface atât cantitativ, cât și calitativ nevoia crescută de sticlă termoizolatoare pe care TERMOPLAST o are, prin partenerii săi din toată Europa.

Termoplast Romania

parteneri

DemoTruck Schüco PVC Suceava

În turul său european, 𝐃𝐞𝐦𝐨𝐓𝐫𝐮𝐜𝐤 𝐒𝐜𝐡𝐮̈𝐜𝐨 𝐏𝐕𝐂, eveniment pe care nici un arhitect sau constructor nu ar trebui să îl rateze, a ajuns și în Nord-Estul României. Am avut ocazia să descoperim cele mai recente soluții din gama de sisteme PVC, care au fost prezentate și la BAU 2023 la München.

Termoplast Romania

eveniment

Târgul BAU 2023 München

Anul acesta am avut plăcerea de a participa la târgul BAU 2023 de la München, la standul Schüco, care a surprins cu o multitudine de produse și tehnologii performante, dar care au în vedere și grija pentru mediu.

Termoplast Romania

parteneri

Termoplast alături de World of Windows 2022 Rehau

World of Windows 2022 a constituit soluția pe care furnizorul de sisteme din PVC Rehau a construit-o cu succes pentru a satisface nevoia de informare a profesioniștilor din domeniul tâmplăriei termoizolante.

Termoplast Romania

eveniment

Business Support Munchen

Echipa TERMOPLAST a avut onoarea să fie prezentă la evenimentul Business Support Munchen alături de peste 200 de antreprenori români din Germania, Austria, Ungaria, Elveția, Republica Moldova și România! Invitații acestei ediții sunt: Lorand Soares Szasz, Marius Ghenea, Dan Luca, Eusebiu Burcas, Ovidiu Toader

Termoplast Romania

eveniment

Business Support Milano

Pe 28 mai am participat la evenimentul Business Support la Milano, și ne-am bucurat că am avut ocazia să le prezentăm antreprenorilor avantajele parteneriatului cu noi. Invitații acestei ediții au fost: Lorand Soares Szasz, Zoltan Veres, Mihaela Muresan, Eusebiu Burcas, Ovidiu Toader

Termoplast Romania

eveniment

Business Support Paris

După Munchen și Milano, a treia ediție a evenimentului Business Support a avut loc la Paris, pe 18 iunie 2023. Aceasta a fost ocazia perfectă pentru antreprenorii români veniți atât din Franța, cât și din țări precum Germania, Italia, Luxemburg, să afle despre oportunitatea parteneriatului cu TERMOPLAST chiar de la Daniela Neculai, directorul executiv al companiei.

Termoplast Romania

eveniment

Business Support Bruxelles

BUSINESS SUPPORT BRUXELLES va avea loc duminică, 16 octombrie 2022 în Bruxelles, Belgia, începând cu ora 10:00. Invitații acestei ediții sunt: Lorand Soares Szasz, Felix Pătrășcanu, Bianca Grip, Eusebiu Burcas, Ovidiu Toader

Termoplast Romania

proiect

Proiect Spital "Sf. Maria" Iasi

Finalizarea lucrărilor la Spitalul Sf. Maria din Iași, un proiect de peste 3000 mp de tâmplărie aluminiu și PVC, înseamnă mai mult confort pentru pacienții din saloane, și ne bucurăm că am făcut parte din acest proiect minunat!

Termoplast Romania

diploma

Diplomă excelență Euro Fereastra

Avem onoarea de a primi diploma de excelență pentru promovarea soluțiilor inovative pe piața sistemelor de ferestre, uși și pereți cortină și aplicarea lor în dezvoltarea sectorului de construcții din România.

Începe chiar acum afacerea ta, TERMOPLAST, în orice oraș din Europa!

Tot ce ai nevoie este o doză sănătoasă de entuziasm, experiență de minim 2 ani în domeniul construcțiilor sau a serviciilor și dorința de a face tot ce este nevoie pentru a reuși. Trimite-ne un mesaj cu întrebările tale despre franciza TERMOPLAST, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

0744578831