Tehnologie

Sudura Invizibilă
Descoperă tehnologia de ultimă oră

Întreaga unitate de producție este conectată la server-ul principal, evitând astfel erorile umane în ceea ce ține de limite de debitare, lipire, prelucrare. TERMOPLAST este unul dintre puținii producători din acest domeniu unde resursa umană este utilizată preponderent în zona de detalii și montare accesorii.

TERMOPLAST este singurul producător de tâmplărie PVC cu profile REHAU din Romania și unul dintre puținii din Europa care folosește cea mai nouă tehnologie pentru sudarea profilelor din PVC.

Sudura invizibilă

Noua tehnologie pentru ferestre mai frumoase și mai rezistente!

Tehnologia tradițională generează în mod inevitabil un cordon de sudură care, chiar și după ce a fost curățat și retușat, afectează estetica ferestrei. Surplusul de material lăsat în urma este visibil cu ohiul liber de la o distanță medie.

Care este diferența?

Este prima și singura tehnologie din lume prin care, surplusul de material nu fuzionează la exteriorul profilului, ci este direcționat prin frezare în interiorul profilului. Acest proces exclude procesul de debavurare (curățarea surplusului după sudură). Avantajele noii tehnologii sunt multiple - ferestre mai frumoase, rezistență mărită datorită suprafeței mari de contact, protecție în plus împotriva vântului și a zgomotului (surplusul de material fuzionează spre interiorul profilului, și nu la exterior, astfel garniturile la colțuri își pastrează forma și elasticitatea).

Află mai multe aici
close button

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!

Logo WhatsApp