Ferestre curbate de la TERMOPLAST

Casa noastră este expresia personalității și a gusturilor și fiecare dintre noi avem preferințe și idei pe care le dorim puse în practică. Suprafețele curbate sunt fluide și creează impresia unui spațiu mai prietenos, însă, atunci când le dorim vitrate, este posibil să întâmpinăm anumite dificultăți.

Din fericire, tehnologia modernă pentru curbarea suprafețelor mari de sticlă ne permite realizarea de elemente constructive care să completeze aspectul special al locuințelor sau spațiilor comerciale. Astfel, cu aceasta tehnologie putem realiza luminatoare (balcoane) pentru case rezidențiale sau vitrine pentru magazine de lux.

Modern și rafinat, un perete vitrat curbat este cu siguranță un detaliu care impresioneaza! Nu doar că face ca spațiul să pară mai primitor, ci asigură și mai multă lumină.

Clienții care apreciază această estetică pot să se bucure acum de soluții de la TERMOPLAST! 

Realizăm geamuri curbate în sistem de vitraj dublu sau triplu, astfel încât să nu sacrificăm în nici un fel confortul pentru aspect.  În acest mod, se pot elimina din montanții intermediari pentru a asigura mai multă lumină și o suprafață neîntreruptă. Utilizăm sticlă securizată, de regulă de grosime de cel puțin 6 mm. Există soluții pentru o gamă largă de preferințe și necesități. 

Un geam curbat securizat poate fi realizat cu dimensiuni de până la 4500 mm înălțime și 2450 mm lungime a arcului de cerc.

Astfel, arhitectura și structura de rezistență se pot îmbina armonios și nu vor mai fi provocări majore în a face din casa visurilor o realitate!