Calitatea solutiilor de tamplarie

Traim vremuri in care s-a ajuns la constientizarea faptului ca alegerea sistemelor de ferestre/usi potrivite va reduce semnificativ pierderile de caldura si ne va oferi eficienta dorita .


Calitatea solutiilor de tamplarie a inceput sa fie factorul diferentiator intre puternicii jucatori de pe piata.


Strategia TERMOPLAST de a promova solutii tehnice exclusive se incadreaza bine in linia cerintelor consumatorilor.


Schimbarea de perspectiva a consumatorilor, mult mai deschisi sa priveasca achizitia unei lucrari de tamplarie ca pe o investitie pe termen lung, a contribuit la succesul strategiei adoptate.


Focusul este pe respectarea celor mai inalte standarde de calitate pentru a obtine CEA MAI BINE EXECUTATA/MONTATA FEREASTRA .


Sistemele de ferestre eficiente din punct de vedere energetic, sistemele pentru case pasive, cat si folosirea unei tehnici de montare superioare, ne asigura mentinerea unor parametri de izolatie neschimbati multi ani. Tehnica de montaj ce cuprinde benzile de etansare/izolare permite o economisire maximă a energiei, protejează îmbinarea care înconjoară fereastra, precum şi structura portantă a casei împotriva impactului condiţiilor meteo şi a umidităţii interioare, datorită unei rezistenţe termice ridicate.

eficienta ferestrelor