TRP 70

Sistem economic pentru proiecte de construcții!

O fereastră de calitate trebuie să îndeplinească mai multe cerințe: rezistență, izolație termică și fonică, protecție antiefracție și design. De aceea, TRP recomandă armarea corespunzătoare a profilelor conform catalogului REHAU, echiparea feroneriei cu minim 6 blocatori antiefracție și mâner Secustik, vitraj triplu cu bagheta warm-edge și utilizarea sticlei laminate.

Pentru înălțimi mai mari de 1.3 m, profilele color trebuiesc ranforsate cu armături superioare.

Sudura invizibilă într-o gamă largă de culori!

Variante Constructive

trp70 renovare 40
trp70 renovare 60
trp70 rama 64
trp70 rama 68

Indiferent dacă alegeți rama de 64 sau cea de 68 mm, cu 5 camere de izolare, sistemul TRP 70 se adaptează întotdeauna standardului consumului redus de energie.

Pachetul cu 3 foi de sticlă pentru această serie permite obținerea unui coeficient termic pe fereastră sub 1.3 w/m2k.

Pentru înălțimi mai mari de 1.3 m, profilele color trebuie ranforsate cu armături superioare.

Sistem ideal pentru locuințe cu consum redus de energie si pentru reabilitarea clădirilor vechi cu economisire de energie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Suntem în toată Europa !

Construită pe valorile unui business de familie, misiunea TERMOPLAST este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândrii că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania cât și în toată Europa!