Tamplarie PVC Arcade

Ferestrele tip arcadă combină designul ferestrei de ultimă oră cu un stil clasic, curat. Tehnologia avansată și construcția de cea mai bună calitate fac aceste ferestre durabile, versatile și ușor de utilizat.

TERMOPLAST ofera
Ferestre frumoase pentru casa perfectă

tamplarie pvc arcade Termoplast

Poate cele mai frumoase, mai elegante, mai impunătoare, mai spectaculoase ferestre sunt cele tip arcada si tip cerc. Au întotdeauna un farmec aparte și mereu ne aduc aminte de castelele medievale din poveștile copilăriei noastre, cu prinți și prințese, cu regi și regine, ne aduc aminte de palatele somptuoase ale lui Hans Christian Andersen.

tamplarie pvc arcade Termoplast

O modalitate excelentă de a vă face casa să se evidențieze față de celelalte locuinte este să adăugați un punct focal unic. Adăugarea unei mici ferestre semi-rotunde deasupra unei ferestre clasice sau proiectarea unui cerc generos duce la crearea unui punct focal al casei dvs. către care se vor îndrepta toate privirile.

tamplarie pvc arcade Termoplast

TERMOPLAST vă propune astfel de solutii ori de cate ori designul casei o permite si va doriti cat mai multa lumina. Unul din website-urile cu multe idei in zona de arcade, cercuri este www.houzz.com.

O casă cu aceste minunate elemente pare mai înaltă, mai luminoasă, o casă pentru care vei căuta mereu motive să te întorci iar și iar...

Vino in Showroom

Iti punem la dispozitie consultanta. Materiale superioare tehnologic. Gama variata de tipuri de sticla. Showroom pentru testare si vizualizare.

vezi detalii

Suntem în toată Europa !

Misiunea TERMOPLAST, companie construită pe valorile unui business de familie, este să producă ferestre și uși de calitate, la cel mai înalt nivel tehnic şi estetic. Suntem mândri că produsele și serviciile noastre se bucură de apreciere atât în Romania, cât și în toată Europa!

Logo WhatsApp