Tendințe ferestre și uși în 2024

2024 aduce cu sine o serie de tendințe noi și interesante în industria ferestrelor și ușilor. În timp ce tehnologia și designul evoluează, ne adaptăm continuu pentru a oferi cele mai bune soluții clienților noștri.

Minimalism și longevitate

Minimalismul și longevitatea rămân priorități în 2024, întrucât căutăm să creăm locuințe eficiente energetic, pline de lumină și transparență. Spațiile vitrate uriașe, de la podea până în tavan, sunt caracteristici arhitecturale care inspiră și adaugă eleganță fiecărui spațiu.

Aspect industrial și deschideri mari

Ușile glisante mari au câștigat popularitate, permițând o tranziție fără probleme între spațiile interioare și exterioare. Acest aspect industrial aduce un aer modern și urban în fiecare casă.

Profile subțiri, mai multă lumină

Designurile cu rame subțiri sunt la modă, oferind aspectul minimalist deja discutat și o mai mare deschidere către lumină naturală. Fiecare încăpere devine astfel un spațiu perfect pentru a trăi și a te bucura de fiecare moment, fiind în același timp conectat la exterior dar și perfect izolat.

Ferestre izolate fonic

Poluarea fonică este o problemă comună, și din păcate din ce în ce mai accentuate în ultimii ani în zonele urbane. Astfel, ferestrele izolate fonic devin o soluție căutată pentru un mediu mai liniștit și relaxant în casă.

Eficiență energetică și durabilitate

Ferestrele și ușile eficiente din punct de vedere energetic și durabile rămân la mare căutare, ajutând la reducerea pierderilor de căldură și la creșterea sustenabilității. În plus, acestea contribuie la scăderea costurilor de încălzire a locuinței pe termen lung. Și cine nu vrea facturi mai mici?

Materiale reciclabile

Utilizarea materialelor reciclate sau reciclabile în designul ferestrelor și ușilor continuă să fie o alegere ecologică și durabilă. Având în vedere nevoia din ce în ce mai mare de a utiliza resursele planetei în mod responsabil, îmbrățișăm toate noile inovații în acest sens.

Tehnologie Smart Home

Integrarea tehnologiei în ferestre și uși aduce confort și eficiență, oferind soluții inteligente pentru o viață mai comodă și mai sigură.

Culori închise pentru rame

Culorile închise devin din ce în ce mai populare, adăugând personalitate și eleganță fiecărui proiect. Sunt ușor de integrat în multiple tipuri de stiluri arhitecturale și amenajări interioare, ceea ce le oferă versatilitatea extrem de apreciată în contextul dinamic și în continua schimbare a preferințelor.

La TERMOPLAST, suntem dedicați soluțiilor inovatoare și personalizate pentru ferestre și uși. Cu aproape 25 de ani de experiență în industria tâmplăriei cu geam termoizolator, putem oferi sisteme adaptate nevoilor fiecărui client, având în vedere și tendințele curente!