Ferestrele moderne TERMOPLAST in nuante de gri

casa cu tamplarie gri termoplast

Adesea, griurile sunt uitate sau scăpate din vedere. Stau liniștite în camere, ca o umbră, și primesc cu bucurie orice accent de culoare. În plus, este versatil și poate avea subton cald sau rece, ceea ce îl face potrivit pentru orice fel de locuință.

coltare nuante gri termoplast

Puterea subtilă a acestei non-culori este tocmai faptul că este ca o pânză pe care se poate picta cu absolut orice! Pentru o atmosferă fresh se poate combina cu alte culori strălucitoare sau pudrate, cum ar fi un galben intens sau un verde pastel. În combinație cu tonuri închise de mov sau albastru intens va crea un spațiu elegant, somptuos sau sobru.

Griul este modern, și atunci când este adoptat într-o casă inspiră un spirit urban care, în ultimii ani, a devenit un clasic modern. Este o non-culoare chic, fabuloasă și relaxată în același timp, care va scoate în evidență mobila și obiectele decorative sau accesoriile din camere. Pentru o estetică deosebită, se poate merge pe accente metalice care să complimenteze tonurile neutre ale gri-ului.  Termoplast va propune un paletar de peste 7 nuante de gri pe PVC, respectiv peste 7 nuante de gri pe Aluminiu.

Una din cele mai evidente modalități de a încorpora griul este în spații mari și luminoase. Fiind adaptabil, poate fi folosit pentru orice tip de design interior.

tamplarie pvc gri ferestre moderne

Și dacă tot suntem la capitolul tâmplărie, griul a fost și rămâne o opțiune excelentă. Este perfect pentru a face o cameră să pară mai luminoasă, amplificând lumina care pătrunde prin fereastră. Ați putea spune că același lucru este valabil și pentru alb, însă griul este mai sofisticat. De asemenea, ușile de culoare gri sunt perfecte pentru că se potrivesc cu orice fel de mobilă, indiferent de lemnul sau finisajul utilizat.

Ferestrele si usile de culoare sunt ușor de curățat și întreținut. Praful și murdăria nu vor mai fi atât de evidente, și nici nu vor lăsa urme greu de îndepărtat.

În vestul Europei, tâmplăria gri este deja foarte apreciată și utilizată. Această culoare le-a înlocuit treptat pe celelalte, pe măsură ce aspectul scandinav, simplu și curat, a devenit din ce în ce mai popular. Persoanele care își construiesc o casă au în vedere aspectul și caracteristicile tâmplăriei încă din primele stadii ale planificării.

Așadar, atunci când alegeți tâmplăria, luați în considerare și gri-ul:  clasic dar și modern, simplu dar si cu nuanțe complexe, ușor de întreținut și versatil.

Va face diferența în amenajarea interioară dar și în aspectul exterior al casei!

#termoplast#ferestrefrumoase