Programeaza-te online

#staiacasă#Termoplast#ferestrefrumoase

Avem toate condițiile de telemunca!

Proiectele tale nu trebuie sa sufere. Mediul online ne ajuta sa continuam ceea ce stim sa facem mai bine. De aceea, hai sa discutam “ fata in fata “ pe Zoom, de preferat de pe un calculator sau laptop.

Folosește timpul liber pe care îl ai acum la dispoziție, afla mai multe despre proiectele tale, clarifica ce anume îți dorești. Fără sa fie obligatoriu sa te deplasezi, fără sa pierzi timp in trafic, toate acestea din confortul și siguranța propriei tale case, alături de partenerul tău de viața!

  1. Foloseste formularul de mai jos sau suna la 0744 578 831 și transmite din ce zona ești, un număr de telefon și o adresa de mail.
  2. Programam împreuna o zi și o ora pentru discuția online.
  3. Primești confirmarea programării tale, prin e-mail, alături de un link pe care va trebui să îl accesezi la data și ora la care te-ai programat și alte instrucțiuni pentru o bună desfășurare a discuției online.
  4. În cadrul discuției propriu-zise vei putea vedea în direct mostre de profile, accesorii . Consultanții nostri îți vor răspunde la întrebări și îți vor propune spre analiza doua sau mai multe oferte cu cele mai bune soluții pentru nevoile tale.

Tot ce ai nevoie este:

  1. Conexiune bună la internet, pe calculator / laptop sau smartphone;
  2. Căști cu microfon, conectate la calculator sau la smartphone ( posibil sa fie necesare );
  3. Browser Google Chrome pentru discuții online de pe calculator/laptop;
  4. Aplicația Zoom instalată. În email-ul de confirmare vei primi un link pentru a descărca aplicația;

Da viața proiectelor tale, fără sa te deplasezi, fără sa pierzi timp in trafic. Lumea se schimba și noi o data cu ea!

Formular programare