Diferente intre producatorii de tamplarie pvc

producator tamplarie pvc termoplast

Faptul ca in cadrul procesului de productie al unitatilor de tamplarie Termoplast se utilizeaza elemente de top (feronerie – MACO, ROTO, profil PVC – REHAU, sticla – SAINT GOBAIN, etc) nu mai reprezinta un secret.

Insa, desi calitatea elementelor componente utilizate in producerea tamplariei PVC reprezinta un aspect extrem de important, nu este singurul aspect. Pe langa calitatea „ingredientelor”, produsul final TERMOPLAST este dependent si de urmatorii factori:

producator tamplarie pvc
  • Personalul calificat – procesul de productie al unitatilor TERMOPLAST este realizat prin intermediul operatorilor specializati, in flux continu de perfectionare. Prin urmare, realizam periodic sesiuni de instruire si specializare, in asa fel incat sa ne asiguram ca aceasta componenta reprezinta un factor esential in procesul de productie;
  • Utilaje performante si bine intretinute – pe langa personalul specializat, un factor esential il reprezinta utilajele utilizate in fluxul  de productie. Prin urmare, fluxul de productie este realizat prin intermediul utilajelor performate, cu comanda numerica ce suporta operatii de mentenanta si intretinere conform instructiunilor date de producatori. Pe langa acest lucru, operatiunile realizate de utilaje sunt periodic testate, limitarea erorilor in limitele admise reprezentand un indicator important.
  • Respectarea indicatiilor si normelor definite de catre furnizori – chiar daca discutam de feronerie, profile PVC/aluminiu, sticla saui accesorii, toate unitatile ce intra in fluxul de productie trebuie sa respecte normele tehnice indicate de catre furnizori, din punct de vedere al armaturilor metalice utilizate, limite dimensionale, greutati maxime, etc.
  • Verificare unitatilor la finalul fluxului de productie – toate unitatile rezultate de pe fluxul de productie, sunt verificate printr-un control CTC amanuntit, bine definit, care garanteaza calitatea produsului la final de linie de productie.

In concluzie, avand in vedere faptul ca o unitate de tamplarie reprezinta un ansamblu functional determinat de mai multi factori componenti, calitatea produselor Termoplast nu este asigurata doar de calitatea componentelor ci si de aspecte legate de fluxul de productie conform celor de mai sus.

Cu alte cuvinte, daca folosesc ingrediente de calitate, nu inseamna ca pot gati o prajitura buna. Pentru asta trebuie sa fii un bun bucatar.

𝗔𝗹𝗲𝗴𝗲 𝗣𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗙𝗲𝗿𝗲𝘀𝘁𝗿𝗲𝗶 𝗶𝗻 𝗽𝗹𝘂𝘀 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗯𝗿𝗮𝗻𝗱𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗲𝗹𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗼𝗻𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗮𝗹𝗲 𝗙𝗲𝗿𝗲𝘀𝘁𝗿𝗲𝗶!