10 lucruri pe care e bine să le cunoașteți înainte de a semna contractul de tâmplărie pvc

10 lucruri pe care e bine să le cunoașteți înainte de a semna contractul de tamplarie pvc

Înainte de a semna CONTRACTUL DE EXECUȚIE TÂMPLĂRIE,  este necesar să:

  1. Verificați dacă tabloul de tâmplărie din Deviz este conform cerințelor tehnice menționate inițial Consultantului de vânzări (număr ferestre, uși, dimensiuni, culoare, deschideri, tipuri de vitraje, configurație etc.). Vă recomandăm să luați în considerare ofertele cu informații complete, transparente, scrise negru pe alb. 
  2. Verificați ca toate accesoriile necesare (plase de țânțari, obloane, glafuri  etc.) să fie la aceeași culoare cu tâmplăria comandată.
  3. Fiți atenti la respectarea golurilor de tâmplărie măsurate inițial de consultant sau de consultant împreună cu constructorul, mai ales dacă, între timp, se toarnă șapa sau se aplică termoizolația casei.
  4. Fiți atenți ca termenul de livrare/montaj a tâmplăriei menționat în contract să fie corelat cu lucrările de pe șantier (finalizare acoperiș, executarea izolației interioare și/sau exterioare, turnare șape etc.). De asemenea, pentru echipa de montaj tâmplărie este necesară oferirea unei surse de curent. Echipele de montaj TERMOPLAST sunt dotate cu scule electrice cu acumulator, însă experiența arată că e nevoie de multe ori și de unele scule de forță cu alimentare la curent. 
  5. Luați în considerare toate unitățile casei – forme neregulate, arcade, cercuri. Toate acestea implică lucrări artizanale (realizate manual ) și ca atare pot apărea mici imperfecțiuni de ordin estetic și / sau etanșeitate ce nu afectează însă proprietățile tehnice și termice ale sistemului.
  6. Precizați consultantului de vânzări dacă sunt sau nu uși/ ferestre de demontat pentru echipa de montaj, înainte de instalarea tâmplariei noi.
  7. Luați la cunoștință faptul că devizul oferit de consultant, cuprinzând detalii tehnice, preț unitar și total, este valabil 7 zile lucrătoare.
  8. Solicitați informații legate de condițiile de plată.
  9. Analizați condițiile de garanție oferite pentru tâmplărie, feronerie și montaj. Acordați o atenție deosebită experienței companiei cu care semnați contractul – fie producător, fie revânzător. Orice producător serios va oferi aceleasi garantii de executie pe care le primeste de la furnizorii sai pentru materialele pe care le prelucreaza.
  10. Accesați articolul Cele 60 de intrebari legate de  ….. pentru a vă asigura că ați luat în calcul toate aspectele cu privire la cele necesare unei investiții în tâmplărie.