Regulament Concurs „Impartaseste cu noi emotiile tale”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”Impartaseste din emotiile tale” (denumit in continuare„Concursul”) este Termoplast Romania, cu sediul in sediul în Strada Aleea Plopilor nr. 1, Roman, jud. Neamț.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 10 iulie – 10 august 2018 pe pagina de Facebook a companiei Termoplast, https://www.facebook.com/termoplastromania/

SECTIUNEA 3. DREPTUL SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

La acest concurs poate participa orice persoana juridica sau fizica, avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care da like paginii Termoplast si posteaza un comentariu cu poza.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook a Termoplast.

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada  10 iulie-10 august, astfel:

  1. Intra pe pagina Termoplast Romania de pe Facebook
  2. Devino fan al paginii de mai sus.
  3. Posteaza in sectiunea de comentarii a concursului o fotografie care sa arate lumea de la fereastra sa. Pozele trebuie sa fie clare, sa includa o fereastra si peisajul de dincolo de ea, indiferent daca este de acasa sau din concediu. Nu vor fi acceptate pozele indecente sau care fac reclama.
  4. Pentru a castiga unul dintre cele 2 premii, utilizatorul trebuie sa adune cat mai multe like-uri la poza postata in sectiunea de comentarii.

Simplul fapt de a deveni fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesara si publicarea unei fotografii cu o fereastra in comentariu la postarea de concurs.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se vor acorda ca premii 2 vouchere emag in valoare de 200 de lei fiecare.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi desemnat in urma evaluarii numarului de like-uri pe care un fan Termoplast le-a adunat in urma postarii fotografiei sale. Toti participantii trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

Comisia de evaluare a numarului de like-uri  va fi alcatuita din 2 membri, angajati ai Termoplast Romania.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatoriilor concursului de pe Facebook  li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: vor fi contactati prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in profilul lor de pe Facebook si li se va afisa numele pe pagina Termoplast Romania de pe Facebook.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales de Comisia prestabilita prin acelasi mecanism.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatoarelor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra in posesia premiului incepand cu data 10 august 2018. Premiul (voucher-ul) va fi trimis pe email, imediat ce utilizatorul trimite sau confirma adresa de email.

La receptionarea premiului, castigatorul trebuie sa confirme prin email faptul ca a intrat in posesia voucherului.