Cum ne protejam de hoti

cum ne protejam de hoti ferestre sigure iasi bacau neamt

Este usor de prevenit o efractie prin ferestre daca stim cele mai frecvente metode de fortare: intrare printr-o fereastra batata sau oscilanta, deschidere fortata, demontare balamale sau spargere sticla.
Din fericire, ferestrele TRP sunt prevazute cu sisteme anti-efractie care pot face fata la tentativele hotilor de a patrunde in locuinta.
O fereastra cu protectie antiefractie include solutii tehnice de feronerie, armatura si sticla speciale. TRP recomanda folosirea armaturii duble, a unei sticle antiefractie ( 331) si a variantei de feronerie Exclusiv (inchideri tip ciuperca) pentru o protectie majora impotriva hotilor.

termopane antiefractie

Ferestrele TRP oferă protecție împotriva efracției în clase de protecție RC1, RC2, RC3.

clasa rezistenta ferestre

Clasa de rezistenta RC1: Protectie impotriva efractiei prin lovire, impingere, tragere, protectie suplimentara in fiecare colt al ferestrei, maner cu cheie.
Acest nivel de baza de siguranta ofera o protectie antiefractie redusa !

Clasa de rezistenta RC2: Protectie sporita imptriva efractiei prin forta ( cu scule simple surubelnita, cleste, mistrie), protectie sporita in fiecare colt al ferestrei, spatii calculate intre rolele de inchidere cu forma tip ciuperca, maner cu butuc, sticla laminata si sticla securizata.

Clasa de rezistenta RC3: Protectie sporita imptriva efractiei prin forta ( cu scule grele, de exemplu o ranga) , protectie sporita in fiecare colt al ferestrei, spatii calculate intre rolele de inchidere cu forma tip ciuperca, maner cu butuc, sticla laminata si sticla securizata, mecanism anti-efractie.

Datorită echiparilor sporite de siguranță recomandate de TRP, în peste 95% din cazuri, incercarile de patrundere prin efarctie raman o simpla tentativa!