Tâmplărie PVC Moinesti

TERMOPLAST este unul dintre cei mai importanți producători de tâmplărie PVC și aluminiu din România, o companie românească de familie de peste 20 ani, cu o colaborare de succes cu REHAU, SCHUCO, CORTIZO și SAINT-GOBAIN, în oferirea de soluții complete de tâmplărie termopan, pentru reabilitarea apartamentelor și caselor vechi, dar mai ales pentru construcții noi in sistem de "case pasive".

Termoplast - Showroom Iasi

De ce să alegi tâmplărie PVC Termoplast

Profilul Rehau este unul dintre cele mai cunoscute și mai vândute profile datorită excelentului raport calitate-preț. Alegerea sistemelor Rehau va influența în mod esențial aspectul căminului dvs. atât funcțional, estetic, cât și energetic. Rehau oferă sisteme individuale pentru fiecare proiect, opțiuni de design și varietate de culori.

Feroneria MACO este singura feronerie produsă exclusiv în Austria, la fabricile din Triben și Salzburg. Avantajele feroneriei Maco constau în siguranța antiefracție ridicată, rezistența la coroziune, incluzând sistem împotriva acționării greșite și echipare în standard cu microventilație, fiind garantată 20000 cicluri închidere/deschidere.

*Suprafaţa HDF (finisare High-Definition) este de înaltă calitate, extrem de netedă şi durabilă, uşor de curăţat

Sticla Saint Gobain producătorul nr. 1 în Europa. Consultanții TERMOPLAST vă vor ajuta la identificarea pachetului de sticlă optim pentru căminul dvs., astfel încât tâmplăria pe care o veți achiziționa să se ridice la cel mai înalt nivel, atât tehnic cât și estetic, pentru împlinirea nevoilor familiei dvs. de confort și siguranță și, de ce nu, chiar și viitoare facturi reduse la utilități, prin reducerea pierderilor de temperatură.

Puteți opta pentru ferestre cu două sau trei vitralii (foi de sticlă), pentru ferestre cu funcție de izolare termică și control solar (LOW E), ferestre perfect transparente, pentru ferestre termopan cu un grad ridicat de confort acustic sau ferestre cu grad ridicat de siguranță și securitate.

Economii de energie

Vitrajele de înaltă performanță pot îmbunătăți substanțial consumul de energie și pot reduce cheltuielile cu peste 30%, în comparație cu un vitraj simplu. Sistemul etanș păstrează căldura înăuntru și, în același timp, permite luminii naturale să încălzească interiorul casei pe timp de iarnă. Pe timp de vară, vitrajele reflectă mare parte din căldura solară și elimină riscul supraîncălzirii spațiului. Datorită pierderilor reduse de căldură și utilizării mai puțin frecvente a aparatelor de aer condiționat și a corpurilor de iluminat, consumul de energie este micșorat.

Siguranță și securitate

Vitrajele cu sticlă laminată elimină riscul accidentelor cauzate de posibilele spargeri ale sticlei și oferă securitate în cazul tentativelor de pătrundere prin efracție. Sticla laminată pentru siguranță este alcătuită dintr-o peliculă din plastic (PVB) intercalată între două panouri de sticlă de 3 sau 4 mm.

În cazul în care sticla se sparge, cioburile răman atașate de peliculă. Sticla laminată pentru securitate este alcătuită din două pelicule de plastic (PVB) intercalate între două panouri de sticlă. Acest tip de sticlă protejează oamenii și bunurile în caz de agresiune.

Confort acustic

Vitrajele acustice conțin o peliculă din plastic care acționează ca o barieră, eliminând zgomotul de afară. Într-un spațiu urban obișnuit, pentru a asigura un confort acustic optim, este necesară producerea unei diferențe de aproximativ 30 dB între zgomotul de afară și interiorul căminului. Dacă locuința este expusă poluării fonice, este necesar un nivel de absorbție a sunetului de peste 35 dB.

Sudura invizibilă într-o gamă largă de culori!

La TERMOPLAST oferim o gamă largă de soluții, în funcție de nevoile voastre de confort. Portofoliul companiei TERMOPLAST cuprinde:

Partener TERMOPLAST Moinesti

Termoplast Showroom Roman
Termoplast Showroom Roman