TERMOPLAST - Cariere

Dacă sunteți genul de persoană care se străduiește să facă o treabă excelentă, excelează în medii creative, prosperă în echipe și trăiește pentru rezolvarea problemelor - acesta este locul potrivit pentru dvs.

La Termoplast, nu oferim locuri de muncă, oferim cariere. Ne îmbrățișăm o cultură care este acceptabilă și înțelegătoare. Citeste depre noi!

Echipa Termoplast se mărește!

Căutați o carieră care contează? Căutați o oportunitate care să vă conducă în direcții noi și interesante? Dar recompensele care arată că sunteți bineveniți și apreciați? Se pare că veti face carieră in Termoplast.

Oportunitati angajare disponibile

Responsabil Financiar

Roman

Valabilitate 1 luna

Angajăm Responsabil Financiar care să aibă studii superioare de specialitate, cunoștințe de contabilitate, abilități de utilizare a pachetului Microsoft Office și disponibilitate la program flexibil. Calitățile pe care le căutăm la candidatul ideal sunt conștiinciozitatea, punctualitatea și abilitățile de comunicare și lucru în echipă. Responsabilul Financiar are ca sarcini asigurarea unui flux eficient de informații între departamente și manager, operarea zilnică a facturilor și plata lor, întocmirea de rapoarte financiare, verificarea contractelor, contabilizare facturi pentru clienți interni, înregistrarea încasărilor și plăților conform extrasului de cont, etc.

Specialist Customer suport

Roman

Valabilitate 1 luna

Candidatul ideal trebuie să cunoască pachetul Microsoft Office, să aibă studii medii/superioare și să aibă disponibilitate pentru program flexibil. Puterea de decizie și orientarea către client și către rezultate reprezintă un plus. Dintre sarcini, menționăm rezolvarea cazurilor aduse de clienți (referitor la comenzi, contracte, etc), menținerea contactului cu clienții în vederea lămuririi tuturor aspectelor, comunicarea cu alte departamente și soluționarea eventualelor probleme.

Specialist PVC și Confecționer PVC

Roman

Valabilitate 1 luna

CV-ul nu este necesar! Căutăm persoane conștiincioase și punctuale, serioase și cu abilități de comunicare, care lucrează bine în echipă. Disponibilitatea la un program flexibil este un plus. În schimb, oferim un pachet salarial motivant și cursuri de perfecționare, cu posibilitatea de dezvoltare într-o companie de succes.

Vino in Echipa TRP!

Suna la 004 0755 077 721
sau scrie-ne la resurseumane@termoplast2000.ro.

Poti sa ne trimiti CV-ul tau mai jos si te vom contacta noi cat de curand.

Nous sommes présents à travers toute l'Europe !

Créée sur la base des valeurs d'une affaire de famille, la mission de TERMOPLAST est de produire des fenêtres et des portes de qualité, au plus haut niveau technique et esthétique. Nous sommes fiers que nos produits et services sont appréciés autant en Roumanie qu'à travers l'Europe!