Geam termoizolant
Termopane

TERMOPLAST  este unul dintre cei mai importanți producători de termopane din România, o companie românească de familie de peste 20 ani, cu o colaborare de succes cu REHAU, SCHUCO, CORTIZO și SAINT-GOBAIN, în oferirea de soluții complete de tâmplărie termopan, pentru reabilitarea apartamentelor și caselor vechi, dar mai ales pentru construcții noi in sistem de "case pasive".

termopane termoplast
termopane Termoplast locatii Romania

Ferestre frumoase de la TERMOPLAST

Soluții exclusiviste cu geam termopan pentru casa ta

>

Protectie

Punem pe primul plan cercetarea și inovația permanentă. Vrem să fim confirmarea unei decizii bine luate.

>

Dăruire

Ne implicăm complet, dăm dovadă de empatie față de nevoile tale. Împărtășim aceleași valori comune privind dragostea pentru familie și cămin.

Experiență

Oamenii sunt fără îndoială cea mai importantă resursă a companiei noastre. Învestițiile în pregătirea personalului din fiecare departament sunt și continuă să fie o prioritate în programul nostru de formare și coordonare.

Dezvoltare

Punem pe primul plan cercetarea și inovația permanentă. Vrem să fim confirmarea unei decizii bine luate.

Vino in Showroom

Termoplast vine aproape de tine

Automatizare completă

TERMOPLAST ROMÂNIA cuprinde un ansamblu format dintr-un CENTRU LOGISTIC și INFORMAȚIONAL și un CENTRU DE PRODUCȚIE, care este alcătuit din Fabrică de prelucrare a profilelor PVC și CENTRU DE ÎNFOLIERE a profilelor din PVC, cu linii complet automatizate pentru producția de ferestre și uși și Fabrică de producție Geam Termoizolant, cu sisteme automatizate pentru evitarea erorilor umane și obținerea unor timpi de producție mult mai rapizi.

Vino in Showroom

Iti punem la dispozitie consultanta. Materiale superioare tehnologic. Gama variata de tipuri de sticla. Showroom pentru testare si vizualizare.

vezi detalii